Over Dunea

Passie voor duin en water

Dunea produceert en levert aan bijna 1,4 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Wij ontvangen jaarlijks circa 1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk. We beheren deze prachtige natuur en beschermen de drinkwaterwinning. Dat doen we al 150 jaar. Schoon drinkwater aan huis, biodiversiteit en ruimte om te ontspannen vormen de basis voor een goed leven. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar (nieuwe) oplossingen. De duinen zorgen voor ons drinkwater, wij zorgen voor de duinen.

Meer over onze organisatie

Dunea, expert in duin en water

Natuurlijk vertellen we graag wie we zijn en wat we doen, maar we willen het ook graag laten zien. U kunt hieronder onze bedrijfsfilm bekijken.

Werken bij Dunea

We leveren aan bijna 1,4 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater. Dit doen wij samen met onze duinen. Daar komt heel wat bij kijken. Van monteur tot duinwachter en van assetmanager tot communicatieadviseur: wij hebben alles in huis. Naast prima arbeidsvoorwaarden is veilig en vitaal werken ook heel belangrijk. En natuurlijk is er ruimte genoeg voor gezelligheid met een actieve personeelsvereniging en Jong Dunea.

Vacatures van Dunea